By hook and crook;

First Day kat Sekolah..
Wednesday, 4 January 2012 | 05:54 | 0 comments
Assalamualaikum...

hmm...hari ni first day kat sekolah and i di anggap junior......rasa pelik lak..sebab kat sekolah rendah panggil senior.....saya rindu la kat sekolah lama iaitu Sekolah Kebangsaan Subang Bestari...

Hari ni asyik duduk kat dewan je...huh letih giler...ops...lupak lak nak bagi tau sekolah kat ne...
Saya sekolah dekat Sekolah Menengah Kebangsaan Subang Bestari....

emmm..nasib baik ade 4 kawan baik(Fanisa) bersama dlm satu kelas termasuk saya..dan2 berpisah..tak pe kelas sebelah2 je...hahaha xD...

Dan saya rasa janggal jugak biler kena sekolah sesi petang..biase nye sesi pagi...perkara yg saya tak suka sekolah sesi petang ialah sebab terkejar2 nak sembahyang...kalau lambat ..habis la kena penalti...

Macam la hari ni berlaku.....dan yg paling saya benci ialah hari ni cermin mata hilang la pulak...argh...nasib baik ade Mai..leh la pinjam sat cermin mata diee...

Harap2 lah malam ni saya jumpa cermin mata kalau tak esok mesti kalut dan harap2 lah esok semua nye berjalan dengan lancar..Amin...

k lah tu je..

Assalamualaikum..; )
Selamat Tahun Baru...
Monday, 2 January 2012 | 05:57 | 0 comments
Assalamualaikum..

hmm..sekarang dah 2 Januari 2012 dah..sory lama dah tak tulis..sebab pertama balik kampung..sebab kadua laptop tak bawak..so tak leh la nak on...

hmm..2011..penuh dengan kenangan yg manis dah pahit....rasa terlalu cepat sangat masa berlalu..dan saya sekarang berumur 13 tahun!!!..Alamak2 Nasi lemak(ikut dlm buku...haha xD) dah masuk sekolah menengah..Saya akan sekelas ngan Nisha,Mai,and Syah..hmm..nasib baik ade kawan..


hmmm..tak pe la ..kita tutup cerita lama and bukak cerita baru..

Goodbye 2011...i will miss u..

Hahah.. xD macam kenangan di 2011...Selamat tinggal...


Hello 2012... ;)

Tahun ni..harap lah tahun yg seronok dan Tahun berbeza dengan tahun2 yg sebelum ni...Aminn...

k lah..Sampai di sini je la...Assalamualaikum.. <3   ;)
Boyfriend.. =D
Saturday, 26 November 2011 | 05:51 | 0 comments
Tambah kapsyen



Assalamualaikum...

hari ni nak cerita pasal kumpulan Boyfriend(korea)...araseo.. ;)


Name: Kim Dong Hyun  (김동현)
Position: Leader & Hyung
Date of Birth: February 12, 1989
Height: 178 cm
Weight: 60 kg
Educational Background: MyeongJi University – Musical Science



Name: Hyun Seong (현성)
Position: Main vocalist
Date of Birth: June 9, 1993
Height: 178 cm
Weight: Unknown
Educational Background: Young Dong High School
Star Sign: Gemini
Specialties: Knows Japanese

 
Name: Lee Jeong Min (이정민
Position: Vocalist
Date of Birth: January 2, 1994
Height: 173 cm
Weight: Unknown
Educational Background: Seoul Music High School
Star Sign: Capricorn

 
Name: Jo Kwang Min (조광민)
Position: Rapper
Date of Birth: April 24, 1995 (Younger Twin)
Height: 180 cm
Weight: Unknown
Educational Background: School of Performing Arts Seoul
Star Sign: Taurus

 
Name: Jo Young Min (조영민)
Position: Vocals
Date of Birth: April 24, 1995 (Older Twin)
Height: 180 cm
Weight: Unknown
Educational Background: School of Performing Arts Seoul
Star Sign: Taurus

Name: No Min Woo (노민우
Position: Rapper
Date of Birth: July 31, 1995
Height: 174 cm
Weight: Unknown
Educational Background: School of Performing Arts Seoul
Specialties: Acting, Hapikdo, Swimming


ha!! itu semua diorang punya profile...

k lah..


Assalamualaikum.... ^_^


Older post |